top of page

KUNDUTTALANDEN

Frågar man oss så är det självklart att vi säger att vi är stans bästa snickare - men viktigare än våra egna ord är vad våra kunder säger. På denna sida kan ni ta del av verkliga erfarenheter och omdömen från dem som tidigare har valt Widerbergs Bygg & Entreprenad för sina bygg- och renoveringsprojekt.

Åsa & Gunnar i gertrudsvik

"Vi har byggt ett nytt hus med Widerbergs Bygg & Entreprenad ute i natursköna Gertrudsvik.

Att vårt hus står färdigt idag, trots att husleverantören först gick i rekonstruktion och sedan även i konkurs, kan vi tacka Widerbergs för.

Ett minne som fastnat hos oss i början av byggstarten var när Tom Widerberg och hans snickare la taket. Vi kom ut för att se hur långt de kommit och möts av ett härligt skönsjungande snickargäng som 8 meter upp sjunger för full hals.

Då förstår man att de har roligt på jobbet och det är så mkt lättare att jobba med människor som gillar och känner stolthet i sitt jobb.

Då vi inte byggde ett kataloghus, så var det många frågor och funderingar som dök upp under resans gång. När man bygger hus är det viktigt att man kan ha en öppen dialog med varandra. Det tycker vi att vi kunde ha med Widerbergs.

Vi kan varmt rekommendera Widerbergs Bygg och Entreprenad."

FredriK & Josefin Mannersten

"Professionellt bemötande genom hela byggprocessen.

Noggrant utfört arbete som har flutit på bra.

 

Bra kontakt med all personal på plats och bra planerat arbete gör att vi varmt rekommenderar denna firma." 

Harald Hjalmarsson

"Tom och hans team på Widerbergs Bygg & Entreprenad tar hela vägen ansvar för projektet och är alltid tillgängliga för råd och uppföljning" 

bottom of page