top of page

Vi sparar energi med miljövänlig lösullsisolering.

Vad är iCell lösullsisolering?


iCell lösull representerar ett miljövänligt alternativ för lösullsisolering av väggar, tak och bjälklag. Tillverkad av ren cellulosaisolering från barrträd, används returtidningar som råvara i en hållbar process. Denna innovativa isoleringsprodukt främjar återvinning och minskar avfallet.

Råvaran, returtidningarna, utgör i sig själva ett miljövänligt material. Genom att omvandla dem till cellulosaisolering blir produkten ännu mer hållbar.


Produktionsanläggningen i Älvdalen, mitt i Dalarna, använder en torr process med låg energiåtgång, vilket gör iCell lösull till ett grönt och effektivt val för isolering runt om i Sverige.


Widerbergsanställd utför jobb med miljövänlig lösullsisolering

Att välja miljövänlig isolering som iCell lösull är inte bara en investering i ditt hem utan också i planetens hållbarhet. Produkten bär stolt stämpeln "Made in Sweden", vilket symboliserar hög kvalitet, lokal produktion och minskad transportpåverkan.


Med iCell lösull får du inte bara överlägsen isoleringsprestanda utan också en produkt som är i harmoni med naturen. Kontakta oss på Widerbergs Bygg & Entreprenad för att integrera denna miljövänliga isolering i ditt projekt i Västervik och dra nytta av en hållbar lösning för ditt hem och vår planet. Välkommen till en grönare framtid!


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page